Löydä 100+ hakusanaa alle tunnissa

  • Saat SEO-ammattilaisen parhaat vinkit ja ilmaiset työkalut
  • Löydät vähintään 100 uutta yrityksellesi tärkeää hakusanaa, joilla asiakkaasi yrittävät löytää teidät
  • 5 kpl n. 10 minuutin videota

Hinta 99 € (-70 %)
Nyt erikoistarjous 29 €

Miksi hakusanojen löytäminen on tärkeää?

Tiedätkö tarkalleen, millä hakusanoilla pärjäät Googlessa? Tiedätkö millä hakusanoilla kilpailijasi pärjäävät sinua paremmin?

Uusien hakusanojen löytäminen ja nykyisten sijaintiesi tietäminen on hakukoneoptimoinnin tärkein taito.

Tässä moduulissa opit kaiken tarvittavan hakusanojen löytämisestä selkeillä ja konkreettisilla esimerkeillä. Voit tehdä Kattavan hakusana-analyysin samaan aikaan, kun katsot tämän videosarjan.

Kenelle tämä verkkokurssi sopii?

Tämä kurssi sopii sinulle, jos:

  • Olet yrittäjä, töissä markkinointialalla, työllistät markkinointialan henkilöitä.
  • Osaat käyttää Google Analyticsiä ja Exceliä kohtalaisesti.
  • Haluat saada lisää asiakkaita Googlen avulla.
  • Haluat ymmärtää ja osata hakukoneoptimointia paremmin.

Tämä kurssi ei sovi sinulle, jos:

  • Alallasi ratkaisuja ei haeta Googlen avulla.
  • Et halua oppia uusia taitoja tai olet jo todella varma hakukoneoptimoinnin taidoistasi
  • Etsit yhtä mullistavaa ratkaisua kaikkien ongelmien korjaamiseksi.

Verkkokurssin sisältö

1 – löydä hakusanat ja sijainnit, joilla jo näyt:

Tavallisesti hakusana-analyysi tehdään huolimattomasti silloin tällöin, kun tulee tarvetta. Tällä videolla opit, miten hakusana-analyysi lähdetään tekemään kerralla kunnolla. Opit sekä ilmaisen työkalun että pro-työkalun käytön.

2 – näin löydät kaikki toimialasi hakusanat:

Joskus kaikki hakusanat eivät löydy yhdellä kertaa. Tässä moduulissa opit löytämään hakusanoja ja löytämään ns. pimennossa olevia hakusanoja, joita asiakkaasi saattavat etsiä, mutta ne eivät välttämättä löydy helposti eikä tule itselle mieleen.

3 – hakusanojen karsinta ja helmien löytö:

Kun kaikki vähänkään potentiaaliset hakusanat on löydetty, on aika karsia turhat ja  pienen potentiaalin hakusanat sekä jättää olennaiset, parhaat hakusanat jäljelle. Tämä video kertoo, kuinka se tehdään ammattimaisesti.

4 – Sisältöjen suunnittelu hyville hakusanoille:

Pelkkä hakusanojen löytö ei yksistään riitä. On myös tärkeää, että hakusanat tulee oikeasti käyttöön. Tässä moduulissa opit suunnittelemaan sisältöjä suoraan hakusana-analyysiä tehdessä, jotta hakusanat tulevat fiksuun paikkaan käytettäväksi ja Google ymmärtää myös, mitä sivua näyttää asiakkaalle. 

 5 – Miten seuraat hakusanojen kehitystä ja optimoit sivuja jatkossa:

Videolla näet, miten voit seurata hakusanojen kehitystä Googlessa. Opit ilmaisen tavan seurata hakusanojen kehitystä sekä yhden pro-työkalun. Tämän lisäksi opit myös ilmaisen keinon löytää ideoita nykyisten sivujesi hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Verkkokurssin kouluttaja – Marko Rasinmäki

Marko Rasinmäki on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen yli 8 vuoden kokemuksella.

Hän on konsultoinut, rakentanut markkinoinnin automaation polkuja ja tehnyt hakukoneoptimointia yli 40 suomalaiselle ja kansainväliselle yritykselle. Uransa aikana hän on opiskellut digimarkkinointia Amerikassa, Italiassa, Lontoossa, Saksassa, Australiassa ja Thaimaassa sekä käynyt lähes kaikkien varteenotettavien kansainvälisten digimarkkinoijien koulutukset.

Hän osaa pukea vaikeatkin asiat selkokieliseen muotoon, joten hänen opetustaan on mukava seurata.

Erikoishinta voimassa vain rajoitetun ajan

29 €
(norm. 99 €)

Hintaan sisältyy alv. 24 %.

90 päivän rahat takaisin -takuu

90 päivän rahat takaisin -takuu

Jos sinusta tuntuu, että kurssista ei ollut hyötyä sinulle, niin lupaan palauttaa sinulle rahat takaisin, kun näytät minulle että olet opiskellut kurssilla opetettuja asioita ja vienyt niitä käytäntöön, mutta et ole saanut parempia tuloksia aikaiseksi.

Ikuinen pääsy kurssille

Jatkuva opiskeluoikeus

Monet verkkokurssit rajaavat käyttöoikeuden yhteen vuoteen tai jopa lyhyempään aikaan. Mitä jos haluat hyödyntää tämän edullisen kurssin hinnan ja opiskella asiat myöhemmin? Emme rajoitta sinua, vaan saat opiskella kurssin materiaaleja myös vuoden jälkeenkin. Haluaisimme luvata elinikäisen oikeuden kurssille, mutta sitä emme voi varmaksi tietää, joten sinulla on joka tapauksessa pääsy tälle kurssille niin kauan, kuin kurssi on olemassa.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys #1 - Vaatiiko hakusanatutkimus ammattilaisen taitoja?

Ei, tämä kurssi on suunniteltu palvelemaan sekä pienen paikallisen yrityksen tarpeita että ison kansallisen yrityksen tarpeita. Molemmista tapauksissa prosessi on sama.

Kysymys #2 - Hinta on todella edullinen, onko tämä totta?

Kyllä, tämä on totta. Julkaisemme useita moduuleita eri aiheisiin liittyen. Jos tykkäät tästä kurssista, saatat olla kiinnostunut oppimaan lisää. Lisäksi tämä hinta pitäisi olla niin alhainen, ettei kurssin käyminen jää keneltäkään paitsi ainakaan hinnan vuoksi.

Kysymys #3 - Osaan jo löytää hakusanoja, onko tästä hyötyä?

Kurssin on suunnitellut henkilö, joka toimi Hakukonekeisari.fin pääkonsulttina vuosina 2019-2020. Opit takuuvarmasti kurssista jotain uutta. Muussa tapauksessa annamme rahat takaisin.